utiliteitsbouw
School Best - 61

Vooronderzoek

Haalbaarheidsstudie

Programma van eisen

Ontwerp

Uitwerking en begeleiding


Projecten:

 

 

RPCZ te Vlissingen Kon Ahrend NV Juni 2006 RPCZ te Vlissingen Kon Ahrend NV Juni 2006 Regionaal Pedagogisch centrum Zeeland

  • Landmark op de hoek Hogeschool Zeeland – Kanaal door Walcheren
  • Slanke toren bekleed met rvs, laagbouw in zwarte baksteen
  • Indeling gebaseerd op flexwerken rondom een atrium voor ontmoeting en presentaties
  • Specifieke ruimtes zoals instructielokaal, spreekkamers, vergaderruimtes , archief in de toren
 Yerseke01  MFC-6851 Brede School Yerseke

  • De nieuwe “brede school” in Yerseke herbergt naast 2 scholen en kinderopvang nog een aantal andere sociaal-maatschappelijke functies
  • Omdat het vrij groot complex betrof is de keuze gemaakt om de gevels te fragmenteren waarmee een dorps karakter wordt bereikt
  • Het grote nieuwe plein dat de relatie vormt tussen het natuurgebied “de Moer” en de nieuwbouw is ook door ons ontworpen
School Best - 61 Bredeschool Best - 070 Brede School Best

  • Renovatie en uitbreiding van een zeventiger jaren school
  • Combinatie van basisschool met creche, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en buurtfuncties
  • Functies gegroepeerd rondom een open centrale ruimte met trap-tribune
  • Moderne uitstraling als nieuw hart voor de omliggende woonwijk
7008 Hospice02  Clara’s hofje

  • Het hospice “Clara’s hofje is gesitueerd aan de Ringbaan West te Goes
  • Het gebouw is ingebed in een natuurlijke groene omgeving maar biedt wel uitzicht op de omgeving
  • Er is voor gekozen een modern gebouw te maken met een warme huiselijke inrichting
waarde01 fraanje-4710 Kerk Waarde

  • Tussen de begraafplaats aan de noordkant van Waarde en de agrarische polder is de kerk van de Gereformeerde Gemeente Waarde ontworpen
  • Vanwege het polderlandschap is er een een keuze gemaakt voor een eenvoudige hoofdvorm met een hellend dak geïnspireerd op de schuren in de polder dus een zogenaamde “Schuurkerk”
  • De kerkzaal heeft beperkt uitzicht maar wel veel daglicht met daartegenover de zalen die wel naar buiten zijn gericht met veel uitzicht
IMG-20160801-WA0003 Versie 2  Kustlab op “Hof Waterdunen”

  • Aan de rand van het project “Waterdunen” bevindt zich een historische boerderij die is gekocht door “Het Zeeuwse Landschap” en is omgedoopt tot “Hof Waterdunen”
  • Op de plaats van een oude kapschuur moest op het zelfde oppervlak een gebouw worden gemaakt voor de ontvangst van gasten en als techniekruimte voor de productie van zilte teelten
  • Het gebouw refereert door  de vormgeving aan de oude kapschuur met grote overstekende daken
  • Verder is het gebouw bijzonder duurzaam en circulair gebouwd. In 2017 heeft het gebouw de Zeeuwse Architectuurprijs gekregen

Wilt u weten wat voor uw plannen kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op »

(c) copyright adeux | sitemap | disclaimer | algemene voorwaarden | realisatie: wit webdesign