woningschets modern

Moderne Woningschets Nodig?

Voor alle standaard-woningontwerpen hanteren wij de volgende uitgangspunten: eigentijdse uitstraling, hoogstaande moderne architectuur, esthetische materialen en vooral veel wooncomfort.

De toe te passen gevelmaterialen bestaan uit stucwerk, baksteen en houten gevelbekleding of combinaties daarvan. De combinatie van materialen, de kleur en de textuur kan worden aangepast aan uw wensen en/of aan de eisen van het vigerende bestemmingsplan of het beeldkwaliteitsplan. Alle ontwerpen kunnen indien nodig uitgebreid worden met een carport en/of garage.

De ontwerpen zijn zo opgezet dat de woningen eenvoudig te spiegelen zijn of een kwartslag kunnen worden gedraaid zodat ze nagenoeg op ieder woonkavel realiseerbaar zijn en naadloos kunnen aansluiten op kavelvorm en bezonning.

Levensloopbestendig

Bijna al onze standaard-ontwerpen hebben een slaapkamer met inloopkast en badkamer op de begane grond. Indien deze niet standaard aanwezig zijn dan kunnen ze op eenvoudige wijze worden gerealiseerd. Daardoor zijn alle woningen levensloopbestendig. Uiteraard zijn al onze woningen geschikt voor rolstoelgebruik. Indien er op de begane grond een slaapkamer standaard aanwezig is dan kan deze ook omgezet worden naar een werkruimte en bij de grotere woningtypes naar een kantoor of praktijkruimte met een eigen entree.

Al onze woningen hebben een plat dak. De woningen met een verdieping hebben een ruim dakterras. Dit biedt de mogelijkheid om de woonruimte op de verdieping, van aanvang aan of in de toekomst, uit te breiden.

De woningplattegronden zijn zo opgezet dat er veel privacy is aan de straatzijde van de woning en de woonruimtes zoals keuken en living veel contact hebben met de tuin. De lange zichtlijnen en de doordachte geveluitwerkingen zorgen voor gevoel van ruimte en licht. Door de schuifpuien die in elke woning standaard aanwezig zijn lopen binnen- en buitenruimte naadloos in elkaar over.

Onze eigentijdse en betaalbare ontwerpen bieden u veel woongenot door de moderne architectonische uitstraling en de uitgekiende opzet en hebben zeer lage woonlasten omdat ze energieneutraal zijn.

Terug naar overzicht
(c) copyright adeux | sitemap | disclaimer | algemene voorwaarden | realisatie: wit webdesign