hoe werkt het

 U bent geinteresseerd in onze plannen en onze aanpak spreekt u aan? U kiest een van onze ontwerpen? Wij zijn blij met uw keuze want u kiest voor een moderne, uiterst duurzame woning. Een woning met lage ontwerp- en realisatiekosten nu en met lage woonlasten straks vanwege uitgekiende onderhoudsarme materialen en technieken en een zeer laag energiegebruik.

Een van onze woningontwerpen gekozen?

Hoe nu verder? U hebt onze ontwerpen bekeken en uw interesse is gewekt? Via een e-mail kunt u kenbaar maken naar welk ontwerp uw voorkeur uitgaat en dat u met ons verder zou willen gaan door het aanvagen van extra informatie of door het geven van een opdracht. U hebt de volgende keuze mogelijkheden:

  1. U hebt reeds een bouwkavel of u hebt een bouwkavel op het oog en wenst een van onze ontwerpen op uw kavel te realiseren? U klikt hieronder op het keuzevakje “ik koop het ontwerp“, u  vult uw gegevens in en wij sturen u een opdrachtbevestiging. Na aankoop van het ontwerp van uw keuze bent u vrij om er mee te doen wat u wilt. u kunt het ontwerp technisch laten uitwerken en laten bouwen door partijen (technisch adviesbureau, aannemer, onderaannemers) van uw keuze. U kunt desgewenst het ontwerp ook door ons laten uitwerken(zie onder 3).
  2. U hebt een bouwkavel of u hebt een bouwkavel op het oog maar u weet niet of het ontwerp van uw keuze op de kavel gerealiseerd kan worden vanwege de welstandseisen of het bestemmingsplan ter plaatse? Voor een vast bedrag van € 500,– incl. BTW voeren wij voor u zonder verdere verplichtingen uwerzijds, een vooronderzoek uit naar de inpasbaarheid in het bestemmingsplan en voeren wij vooroverleg met de welstandscommissie. Daarna beslist u pas of u overgaat tot aankoop van het ontwerp. U klikt hieronder op het vakje “ik wens een vooronderzoek“, u vult uw gegevens in en wij sturen u een opdrachtbevestiging voor een vooronderzoek.
  3. Wij kunnen het ontwerp voor u  verder uitwerken tot een  bouwtechnisch ontwerp inclusief het verzorgen van de aanvraag van een bouwvergunning. Ook als u advies/begeleiding wenst bij prijsvorming en uitvoering kunnen wij dat voor u regelen. Vraag vrijblijvend een aanbieding door hieronder te klikken op  het vakje ” ik wens nadere informatie“.
  4. Als u niet alleen het ontwerp en de bouwvergunning maar ook de totale realisatie door ons wil laten verzorgen dan stellen wij voor u een contract op. Wij garanderen u  een vaste prijs, welke gelijk is aan de bij het ontwerp genoemde  bouwprijs.Vraag vrijblijvend een aanbieding door hieronder te klikken op  het vakje ” ik wens nadere informatie“.
  5. U wenst nadere informatie? Klik op “ik wens nadere informatie “.

 

Keuze: één of meer vakjes aanklikken:

  • Ik koop het ontwerp: wij sturen u een opdrachtbevestiging, u ondertekent deze en na ontvangst sturen wij u het ontwerp toe en de factuur.
  • Ik wens een vooronderzoek: wij sturen u een opdrachtbevestiging, u ondertekent deze en stuurt deze samen met de gegevens van de kavel terug. Wij onderzoeken of de kavel geschikt is voor het ontwerp, voeren overleg met de Welstandscommissie en sturen u daarna ons rapport samen met de factuur. Als u daarna besluit het ontwerp te kopen krijgt u € 250,– korting op de prijs van het ontwerp.
  • Ik wens nadere informatie: vul het contactformulier in en stel uw vragen, bijvoorbeeld over de verdere technische uitwerking van het plan etc.. Wij geven u per ommegaand antwoord.

 

 

(c) copyright adeux | sitemap | disclaimer | algemene voorwaarden | realisatie: wit webdesign