Modern woning ontwerp, betaalbare architectuur

Unieke woning ontwerpen

Een goed modern ontwerp met eigentijdse uitstraling is nauwelijks te vinden.

We zijn onze website www.modernenzuinigwonen.nl begonnen, omdat we ontdekten dat er al zeer veel woningontwerpen op internet worden aangeboden. Vreemd? Nee. Nagenoeg het gehele aanbod aan ontwerpen op internet bestaat uit traditionele woningen zoals boerderijwoningen, dertigerjarenwoningen, notariswoningen etc.

Je kunt als liefhebber van moderne architectuur dan natuurlijk een architect in de arm nemen en een uniek ontwerp onder architectuur laten maken voor je woning, maar daar hangt natuurlijk ook een prijskaartje aan.

Wij, Levien de Putter en Guus van Bebber, zijn ervaren architecten en we hebben de afgelopen vijfentwintig jaar voor tal van tevreden opdrachtgevers een heel oeuvre aan moderne woningen ontworpen met als gemeenschappelijk kenmerk dat alle ontwerpen voortvloeien uit onze passie voor strakke eigentijdse architectuur. Onze ultieme uitdaging is te zorgen voor optimaal wooncomfort voor onze opdrachtgevers, een zo laag mogelijk energiegebruik en een zo hoog mogelijke duurzaamheid.

We hebben besloten onze passie voor moderne architectuur en onze ervaring met duurzaam energieneutraal bouwen beschikbaar te stellen aan een breder publiek.

Daarom hebben we een scala aan nieuwe ontwerpen gemaakt voor eigentijdse en energieneutrale woningen in verschillende prijsklasses die we presenteren op onze website www.modernenzuinigwonen.nl. We bieden al onze ontwerpen aan met een gegarandeerde bouwsom. Door samenwerking met een prefab woningbouwer kunnen wij u de prijs voor uw woning vooraf garanderen. Wilt u liever zelf de woning verder laten uitwerken en zelf een aannemer zoeken om ons ontwerp te realiseren dan kan dat ook. U koopt alleen het ontwerp en bent verder vrij om ermee te doen wat u wilt.

Aanpassingen aan uw ontwerp nodig?

Wilt u het standaardontwerp door ons volledig aan uw woonwensen laten aanpassen, dan zorgen wij ervoor dat het standaardontwerp gratis, of bij grotere wijzigingen tegen geringe meerkosten, aan uw individuele wensen wordt aangepast.

Wij bieden u voor een betaalbare prijs een eigentijdse comfortabele woning, gebouwd onder architectuur, energieneutraal met veel flexibiliteit.

Terug naar overzicht
(c) copyright adeux | sitemap | disclaimer | algemene voorwaarden | realisatie: wit webdesign