architect levien de putter

Samen met oud-collega/compagnon Guus van Bebber ontwierp Levien de Putter een aantal catalogus woningen die modern en duurzaam zijn en die via deze internet site worden aangeboden.

Architect Levien de Putter

Levien de Putter (1952) studeerde achtereenvolgens bouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam en architectuur aan de Technische Universiteit Delft.

Hij is afgestudeerd bij de vakgroep “Stads Ontwerp en Milieu” op Integraal Ontwerpen.

Na zijn studie richtte hij zijn eigen architectenbureau op dat uitgroeide  tot een bureau van ca. 25 medewerkers. Passie voor  milieu, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid is altijd de rode draad geweest in zijn werk. Vanaf 1 juli 2011 leidt een jongere garde het bureau. Levien heeft inmiddels een architectenbureau in de Bourgogne opgericht en is ingeschreven in het Franse architectenregister. Ook in het werk daar speelt duurzaamheid weer een belangrijke rol.

Naast architectuur

Naast het architectenberoep vervulde hij diverse bestuursfuncties met een relatie tot het vakgebied. Bijvoorbeeld in het onderwijs, voor de beroepsgroep BNA, duurzaamheidplatforms, Stichting Oude Zeeuwse Kerken en de Boerderijen Stichting Zeeland.

Omdat hij constateerde dat slechts ca 20% van de opdrachtgevers die een nieuw vrijstaand huis willen bouwen bij een architect over de vloer komen ontstond het idee om een aantal catalogus woningen te ontwerpen die modern en duurzaam zijn en die via www.modernenzuinigwonen.nl aan te bieden.

Daarbij vond hij zijn oud-collega/compagnon Guus van Bebber op zijn pad.

(c) copyright adeux | sitemap | disclaimer | algemene voorwaarden | realisatie: wit webdesign