architect guus van bebber

Samen met oud-collega/compagnon Levien de Putter ontwierp Guus van Bebber een aantal catalogus woningen die modern en duurzaam zijn en die via deze internet site worden aangeboden.

Architect Guus van Bebber

Guus van Bebber (1952) studeerde bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij is afgestudeerd bij de vakgroep Architectuur en Stedenbouwkundig Ontwerpen.

Na zijn studie was hij 5 jaar werkzaam als productontwikkelaar voor de prefab-woningbouw. Na die periode nam hij, enige jaren nadat hij als meewerkend architect in dienst was gekomen bij een architectenbureau, samen met een compagnon, het bureau over.

Hij realiseerde tal van projecten met name in de particuliere en projectmatige woningbouw, scholenbouw en de gezondheidszorg. Na een fusie in 2001 groeide het bureau uit tot een bureau van 25 medewerkers. Vanaf juni 2011 leidt een jongere garde het bureau.

Buiten het architectenberoep

Guus werkt verder voor particuliere opdrachtgevers en als adviseur voor diverse instanties. Naast het architectenberoep vervulde hij diverse bestuursfuncties zowel binnen als buiten het vakgebied.

Samen met oud-collega/compagnon Levien de Putter heeft Guus van Bebber een aantal catalogus woningen ontworpen die modern en duurzaam zijn en die via www.modernenzuinigwonen.nlĀ  worden aangeboden.

(c) copyright adeux | sitemap | disclaimer | algemene voorwaarden | realisatie: wit webdesign