adeux bestaat uit

Guus van Bebber &  Levien de Putter

Guus van Bebber                                      Architect Levien de Putter

architect guus van bebber

Adeux architect Guus van Bebber (1952) studeerde bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij is afgestudeerd bij de vakgroep Architectuur en Stedenbouwkundig Ontwerpen.

Na zijn studie was hij 5 jaar werkzaam als productontwikkelaar voor de prefab-woningbouw. Na die periode nam hij, enige jaren nadat hij als meewerkend architect in dienst was gekomen bij een architectenbureau, samen met een compagnon, het bureau over.

Hij realiseerde tal van projecten met name in de particuliere en projectmatige woningbouw, scholenbouw en de gezondheidszorg. Na een fusie in 2001 groeide het bureau uit tot een bureau van 25 medewerkers. Vanaf juni 2011 leidt een jongere garde het bureau en blijft Guus  beschikbaar als adviseur.

Buiten het architectenberoep

Guus werkt verder voor particuliere opdrachtgevers en als adviseur voor diverse instanties. Naast het architectenberoep vervulde hij diverse bestuursfuncties zowel binnen als buiten het vakgebied.

architect levien de putter

Adeux architect Levien de Putter (1952) studeerde achtereenvolgens bouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam en architectuur aan de Technische Universiteit Delft.

Hij is afgestudeerd bij de vakgroep “Stads Ontwerp en Milieu” op Integraal Ontwerpen.

Na zijn studie richtte hij zijn eigen architectenbureau op dat uitgroeide  tot een bureau van ca. 25 medewerkers. Passie voor  milieu, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid is altijd de rode draad geweest in zijn werk. Vanaf 1 juli 2011 leidt een jongere garde het bureau en is Levien er parttime nog voor hand en spandiensten. Levien heeft inmiddels een architectenbureau in de Bourgogne opgericht en is ingeschreven in het Franse architectenregister. Ook in het werk daar speelt duurzaamheid weer een belangrijke rol.

Naast architectuur

Naast het architectenberoep vervulde hij diverse bestuursfuncties met een relatie tot het vakgebied. Bijvoorbeeld in het onderwijs, voor de beroepsgroep BNA, duurzaamheidplatforms ed. Sinds een aantal jaren is hij politiek actief als fractievoorzitter in de gemeenteraad van Borsele.

 

 

(c) copyright adeux | sitemap | disclaimer | algemene voorwaarden | realisatie: wit webdesign